ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Με παρουσία πάνω από 16 χρόνια στον χώρο της αποκατάστασης στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και με γνώμονα πάντα την ευαισθησία μας για το τέλειο προϊόν που αφορά την αποκατάσταση, δημιουργήσαμε την εταιρία Ortho-solutions που εδρεύει στην Αθήνα – Ελλάδα, εργαστήριο κατασκευής ορθοπεδικών ειδών, η οποία απευθύνεται μόνο σε πελάτες  χονδρικής σε Ελλάδα και Εξωτερικό . 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελείται από φυσικοθεραπευτές και τεχνικούς με εμπειρία, αναζητά πάντα την τέλεια ανατομική προσαρμογή και λειτουργικότητα των προϊόντων που παράγει, και γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες στο χώρο αυτό από κάθε άλλον!


ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας διαθέτει σύστημα ελέγχου και ποιότητας για την ορθή παραγωγή ιατροτεχνολογικών ορθοπεδικών προϊόντων και σύστημα ιχνηλασιμότητας των πρώτων υλών.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα τα οποία κατασκευάζουμε είναι αναγνωρισμένα και ποιοτικά ελεγμένα από όλους τους δημόσιους φορείς ( διαθέτουν CE και πιστοποίηση ISO 1348 Medical Devices από τη LLoyds).

Είμαστε πιστοποιημένοι ώς κατασκευαστές από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα ( ΕΟΦ ).ΕΓΓΥΗΣΗ

Σκοπός και επίκεντρο της εταιρίας μας είναι ο άνθρωπος , στην αποκατάστασή του θέλουμε να του προσφέρουμε μέσα από την δημιουργία των βοηθημάτων, άνεση, αποτελεσματική χρήση και ποιότητα υλικών σε ανταγωνιστικές τιμές.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από τη εργονομία τους και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αναγκών των ασθενών ( οσφυαλγίες, οστεοπόρωση, κατάγματα, παθήσεις ομφαλοκήλης , παθήσεις βουβωνοκήλης, παθήσεις άνω άκρων, νευρολογική αποκατάσταση, συστήματα ασφαλείας ασθενών σε αμαξίδια ή κρεβάτι).

BARCODE

Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν μοναδικό κωδικό αναγνώρισης παγκοσμίως ( Barcode ), διευκολύνοντας έτσι και εσάς στην αποθήκευση και ταυτοποίηση των.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Είμαστε συνεργάτες των εταιρειών ERHEM, ORTHOBALTIC. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να παραμείνουμε αρωγοί στην προσπάθεια να προωθήσετε ποιοτικά προϊόντα στη επιχείρησή σας ή χώρα σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για άμεση επικοινωνία ή ζήτηση του καταλόγου ή κάποιου δείγματος, εγγραφείτε στο site μας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε !

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Δεδομένης της οικονομικής κρίσης , πουλάμε τα είδη μας στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα και την συσκευασία !Από το εργαστήριο μας

0

Your Cart